Jessheim Park

Byggherre:

Jessheim Stadion Bolig AS

Backe Prosjekts eierandel:

40%

Totalentrepenør:

Backe Romerike

Prosjektleder:

Susanne Jansson

Jessheims nye bydel

På Ullkisas gamle stadion utvikler Backe Prosjekt sammen med våre samarbeidspartnere Jessheims nye bydel. På eiendommen utvikles moderne leiligheter i alle størrelser for å gi de fleste kundegrupper et godt tilbud. Jessheim Parks første tre byggetrinn er allerede ferdigstilt og overlevert til svært gode tilbakemeldinger fra boligkjøperne. Prosjektets fjerde og femte byggetrinn er i salg og produksjon.

Jessheim Park har vært en viktig bidragsyter til at Backe Prosjekt har vunnet bransjeprisen for de mest fornøyde boligkjøperne i flere år – dette er et prosjekt vi virkelig er stolte av.

Bli beboer på Jessheim Park

Utviklingen av siste del av Jessheim Park er snart ferdig og vi vil lansere et nytt salgstrinn i september. Markedsføringsarbeidet er i gang og vi legger inn prospekt og prislister på denne nettsiden så snart dette er klart.

Dette salgstrinnet består av totalt 49 leiligheter med en variasjon fra  1-roms til 4-roms leiligheter over 7 etasjer. Størrelsene varierer fra 33 m² til 126 m² BRA. Nesten alle har balkong eller terrasse.

Ønsker du å bli holdt løpende orientert så meld din interesse på kontakt siden under, eller ta direkte kontakt med megler.

Glenn Pettersen, DNB Eiendom avd. Romerike    
+47 911 16 218 / glenn.pettersen@dnbeiendom.no